Cele mai recente articole

Rss
Scris de: admin Publicat in: Blog si sfaturi utile Vizualizari: 819 Comentarii: 0

Terapia prin culori (cromoterapie sau terapia luminii) este un tip de vindecare holistica ce utilizeaza spectrul vizibil de lumina si culoare pentru a afecta starea de spirit a unei persoane si sanatatea fizica sau psihica. Fiecare culoare se incadreaza intr-o anumita frecventa si vibratie, ce multi cred ca poate afecta energia si frecventa trupurilor noastre.

 

Citeste mai multe
Scris de: admin Publicat in: Blog si sfaturi utile Vizualizari: 756 Comentarii: 0

Cum sa obti un aer curat si sanatos pentru copiii si familia ta, fara fum de tigara, praf , bacterii si alergeni cu ajutorul purificatorului de aer.

Citeste mai multe
Scris de: admin Publicat in: Blog si sfaturi utile Vizualizari: 6316 Comentarii: 0

Purificatorul de aer va ofera un mediu sanatos si aer proaspat chiar la dumneavoastra acasa, filtrand aerul si eliminand praful si alergenii. Aerul curat este necesar atat copiilor cat si adultilor in egala masura, dar in special bebelusilor.

Citeste mai multe
Scris de: admin Publicat in: Blog si sfaturi utile Vizualizari: 811 Comentarii: 0

Praful din locuinta este mereu prezent.Deschisul geamului e doar un mijloc de a schimba praful vechi cu unul nou.Prin filtrul natural de apa .Acum puteti elimina praful si purifica aerul fara sa deschideti geamul.

 

Citeste mai multe
Scris de: admin Publicat in: Blog si sfaturi utile Vizualizari: 1055 Comentarii: 0

O problema care ne macina este cum sa scapam de praful din casa care este din ce in ce mai dens, mai suparator si peste tot! Indiferent cit efort am depunde, dupa doar cateva ore, praful este inapoi pe mobile, parchet si chiar pe asternuturi. Ca sa nu mai vorbim de problemele de sanatate rezultate din cauza prafului aerul poluat este factorul principal de slabire a imunitatii.

Citeste mai multe
Scris de: admin Publicat in: Blog si sfaturi utile Vizualizari: 835 Comentarii: 0

Praful ce se acumuleaza in casa este compus din praf atmosferic, praf provenit de la cei ce locuiesc in spatiul respectiv (fragmente de piele, unghii, par) si de la fibrele din materialele textile din casa si din imbracaminte.

Citeste mai multe